Нинова посегна и на вестник Дума! Уволни главният редактор




Главният редактор на вестник Дума е бил уволнен преди дни, научи bezdelnik.live. Дългогодишният шеф на изданието Таня Джаджева, е била уволнена след лют скандал с Нинова. Повод за скоропостижното уволнение е била снимка, публикувана на първа страница на медията на която заедно един до друг стоят, дясната ръка и душеприказчик на червения лидер Кирил Добрев и Антоанета Христова.
Според червения вожд, снимката била уличаваща и манипулативна и не отговаряла на контекста на публикацията. Нинова изпаднала в истерия, когато видяла първа страница в партийния вестник публикация свързана с кадруването на БСП в “Институт за политика”, скандално нашумял около Калина Крумова и новите психотестове за шофьори.

СКАНДАЛЕН СЪВЕТНИК НА КОРНИ РАЗПАЛИ ВОЙНА НА "ПОЗИТАНО 20"


Кадри на БСП се обучават в института на Христова, а както е известно организационен секретар на партията е именно Добрев. Без санкцията на орг. секретаря, нито един партиен кадър не може да се обучава в подобна школа. Голяма част от курсовете се плащат от партийните централи.
 
Вероятно заради това и публикацията “Шефове в БАН омесват науката с частния си бизнес. Антоанета Христова с фирма и 4 НПО-та” препечатана и от Епицентър е била украсена с тази снимка на Добрев и Христова.


Скандалната според Нинова снимка на Антоанета Христова и Кирил Добрев (в синия кръг) в "Института за политика" 



В Епицентър обаче, публикацията излиза с политически угодна на чевеният вожд снимка на, която позират Христова и Крумова.

Bezdelnik.live припомня, че това не е първото подобно посегателство върху свободата на словото от страна на “червената мадам”. Само преди по-малко от месец същите герои и “радетели” за демокрация и свобода на словото Нинова и Добрев посегнаха и на поглед.инфо, завеждайки дела за това, че “изданието им причинявало кошмари и психическо разстройство”.

Самозабравилата се приватизаторка на Техноимпекс, все повече заприличва в суетата си на латиноамерикански диктатор и вероятно надменното ѝ поведение е причина за отлива на доверие от нея. Посегателството върху словото е симптом на пълна несигурност и неадекватност на червеното ръководство. Bezdelnik.live припомня, че пътя на всеки диктатор свършва там, където той се опита да сложи обръч върху медиите. Явно Нинова крачи с бързи стъпки към своя залез, като лидер и това я изважда извън кожата.

Коментари

ФЕЙСБУК