Параноя на Позитано 20 червената централа, ще е затвор за служителите

Тотална параноя е обзела ръководството и централата на БСП. От няколко месеца са въведени “правила” при, които всеки служител влизащ или излизащ от сградата ще трябва да дава пълен отчет, какво е правил, къде е ходил и с кого се е срещал по време на работния ден.
Страхът да не би случайно някой да изнася информация от "Позитано 20" е довел до пълно мракобесие ръководството на БСП. За целта ще се въведе тетрадка на входа в която всеки служител, който влиза излиза трябва да вписва къде ходил, колко се е бавил, с кого се срещал и какво са си говорили. Освен това, накрая на деня всеки ще пише отчет за свършената работа и за проведените служебни срещи през деня.

Сред служителите вече се разпространява шегата, че на "Позитано 20" ще се влиза и излиза по-трудно от централния софийски затвор.

Работещите в партийната централа се жалват, че ще са принудени да записват в "тетрадката" всяко излизане от сградата, което е грубо посегателство върху личната свобода и пространство на човек.
“Аз може да имам лична работа, която искам да свърша през обедната почивка и да не желая някой да знае за проблемите ми. Защо трябва да се отчитам на някой за свои лични неща?” Жалва се дългогодишен служител на червената централа. “Сега искат да ни унижават, като правим отчети за всяко влизане и излизане. Отивам за цигари, пиша, излизам да обядвам, пак пиша. Не можем да си свършим работата от доклади и сводки за какво сме излизали и къде сме ходили.”

"Бялата якичка" Tатарски се скара с Пирински! Поиска кабинет и служебна кола!

Запознати смятат, че зад червения "гестаповски" режим стои Реформаторът на БСП, Йордан Татарски. 

Татарски е поредният доведен приближен на Нинова и Добрев, със съмнително политическо минало и репутация. Явно "мутро - гестаповските " похвати са остатък от миналото му на “Бяла якичка” с познайници от мутренските години, като управител на “Планета Инс”.

Именно на Татарски му е поставена задачата да напише новите длъжностни характеристики на служителите.  Самия той обаче няма никаква представа с какво се занимават различните отдели и звена в партийната централа. 

Татарски е напълно външен за администрацията "Позитано 20", дори повече - няколко пъти през живота си е работил в полза на политическите опоненти на БСП. Веднъж като кандидат за кмет на Кочериново срещу подкрепеният от БСП, и като съветник на Плевнелиев, в дните в които президента на ГЕРБ беше министър на регионалното развитие.
Параноята в ръководството на "Позитано 20" е подклаждана и от съмненията, 

че някои от служителите вероятно може да изнесе информация на вътрешната опозиция на Нинова и Кирил Добрев. Явно засилващите се центробежни сили в БСП са заплаха за режимът на Нинова и това отключва параноята и за вътрешнопартиен преврат, който ще я свали от поста председател.

Вероятно хората с които се е обкръжила Нинова са и внушили, 

че трябва да затегне администрацията, ако иска да си запази поста. Запознати с дейността на червената централа обаче коментираха пред bezdelnik.live, че всеки който се е опитал да сложи намордник и каишка на администрацията на БСП е завършвал безславно, като лидер и припомнят късия мандат на Михаил Миков. който също започна с реформи в червената централа и завърши с падане от председателския пост.

Коментари

ФЕЙСБУК