БУНТ СРЕЩУ НИНОВА И В БСП - ПЕТРИЧ! МЛАДЕЖИ СНЕХА ДОВЕРИЕ ОТ ЧЕРВЕНИЯ ЛИДЕР!

Над 30 човека са в готовност да напуснат БСП, заради несъгласието с политиката, както на местно, така и на националното ръководство на партията, това съобщи Struma.com., цитирайки лидерът на вътрешната опозиция в петричката структура Илия Вачев.
"Призоваваме Корнелия Нинова да се свърже с нас и отговори на някои въпроси, чийто отговори чакаме с месеци":

Какво се случва с доклада от проверката на работната група от Позитано? 

Официално докладът не е видян от никого и ние искаме да го видим.
Кога БСП-Петрич ще направи една социална инициатива, за да защити името си на социална партия? До кога в БСП-Петрич ще се избират тайно председатели на младежката организация? Тук ще допълня, че преди един месец беше избран председател на младежката структура на БСП-Петрич, който малко преди това идва от АБВ и на местните избори е бил кандидат за общински съветник от същата партия и е спечелил сериозната бройка от 2 преференции.

Парадоксът е, че една седмица преди да изберат този голям лидер, председателят на БСП Йорданка Атанасова на пресконференция пред медиите каза, че БСП има младежка организация от 50 човека, но тази организация според нас е като чудовището от Лох Нес- всички са чували за нея, но никой не я виждал. Въпросът ни е, нямаше ли някой кадърен от тези "50 човека", та я оглави Валентин Шумантов, човек от АБВ с 2 преференции на изборите?

С колко членове се е увеличила организацията на БСП-Петрич след гръмкото обявяване, че АБВ се слива с БСП?  

Искаме отговор и на въпроса Защо координаторът на БСП-Благоевград и младежки лидер на Областното ниво, Ваня Маникатева не обяви избора на председателя на младежката организация в Петрич, както ги обявява на всякъде в областта? Кога БСП-Петрич ще се превърне в сериозна опозиция? Кога ще обърне внимание на хората, които са представили пакет от социални инициативи и са готови да върнат доверието в БСП?

Искаме да и припомним, че ние бяхме хората в Петрич, които вярвахме в нейните идеи и я подкрепяхме през цялото време, но търпението ни е на прага на изчерпване.  

Искаме да и кажем да не ни предизвиква, защото е време БСП да помисли за хората и да направи курс към реални социални политики. Ако не ни отговорите и не се свържете с нас, ние ще бъдем принудени да снемем доверието си от вас и от БСП. Ще запознаем всички членове на БСП-Петрич с незаинтересоваността ви и ще бъдем много повече принудените да напуснем.

Както намерихте време да се срещнете с Димитър Атанасов, така ви призоваваме да намерите време да се срещнете и с нас." - посочи Вачев.

Ние се надяваме, че председателят на БСП-Петрич Йорданка Атанасова ще намери време, за да ни запознае с новоизбрания председател на младежката им структура, който така старателно се пази в тайна.

Не за първи път публикуваме гневни и остри реакции от страна на вътрешната опозиция в Петрич.
Факт е, че БСП в Пиринско наистина се самовзривява. 

Повсеместно, вместо да развиват социалната си политика, да се заявяват като опозиция на управляващите, тук ще се самоизядат. И ще става все по-страшно с приближаване на изборите.

Коментари

ФЕЙСБУК