Проклятието организационен секретар на БСП

Проклятието организационен секретар на БСП.
******
Вашите надежди и вяра за силна България минават през решенията и действията на един - двама, трима човека във висшето ръководство на БСП. Защото, днес, тази партия е единствената алтернатива на мутренското управление на Борисов и сие.
Затова е изключително важно да знаем какво се случва в БСП и защо се случва?!
**********
"Новото ръководство", както казва Атанас Зафиров, днес се е поставило в състояние на "кръгова отбраната" от чужди и свои. 

То продуцира скандал, след скандал не само вън от себе си, но и вътре - в своите собствени структури. Без никакъв реален ефект. Скандал заради самия скандал. И нищо.
Това ръководството, дори направи конгрес, за да посочва с пръст и громи вътрешните си врагове. ( само, дето не ги назовава поименно, иначе бройката я знаем).
Това ръководството си позволи да изключва от партията човек не по устав( случаят в Хасково), и в същото време да крепи в партията друг човек, който отдавна е сгазил устава. Пример за това е системата ГУЦАНОВЩИНАТА!

Изключен от партията човек за колаборация в национални избори с неолиберална партия се възстановява и БУКВАЛНО НАЗНАЧАВА

за шеф на областна организация, за една нощ под зоркия поглед на Киро - единственият организационен секретар на столетницата, е повод за присмех и подигравки, само. Така, както се случи във Варна. Казва се Цонко Цонев.
Във Варна се случи и друг партиен абсурд, умело режисиран от ОРГ -СЕКРЕТАРЯ.
И той си има име - Иван Иванов. Нагледен учебник, как се купува депутатско място за сметка на БСП.
Първо, трябва да си успешен кръчмар със съмнително минало и достатъчно свободни пари.
Второ, трябва да познаваш Киро Добрев поне от 1996 година. И всичко е решено. За няма и месец време ставаш депутат на бсп от гражданската квота с умопомрачителни преференции (оказа се, че между неговата популярност и тази на Ламбо има - няма 700 човека), веднага ставаш член на БСП ( както ни каза на срещата с Нинова на 1 октомври, миналата година) от 5 МАЙ?!?!?!?; даже си има документ 📄 за това ; и най -после става член на областния съвет на БСП Варна, защото по устав му се полага?!
От "5 май....."

Като го чух, какви ги дрънка, даже не си направих труда да питам един 50 - годишен успял мъж: преди 5 май 2017......... какви и при кого ги е дробил?! Но, и това ще се разбере. Скоро.

Това е гуцановщина в действие.

И днес, Иванчо не просто ни представлява в парламента, ами чертае и партийната линия за светло бъдеще. Пилешката му партийна магистрала, под зоркия поглед на Киро. Нашият организационен секретар.
************
Въобще, да си орг -секретар на столетницата и първи подгласник на председателя е осъществения блян на Добрев младши. Кеф ти Пилето, кеф ти Цоньо, кеф ти татарски, кеф ти съд за Поглед, кеф ти политическа отговорност за "Дума", кеф ти чипове и огради на Позитано, кеф ти Конгреси по никое време, кеф ти дневен ред, който сам си пишеш. Кеф ти изключваш или включваш разни хора.
Сладка работа.
**************
При това положение, др. Корнелия Нинова и аз се кандидатирам за организационен секретар.

Поне втори да бъда. Обещавам, че ще ви доведа още поне пет кръчмаря, които "му държат края", така че Варна най -после да стане червена и да се свършва тая мъка!

автор: Албена Шавел

Коментари

ФЕЙСБУК