ИЛИЯ МИЛАДИНОВ: ТРИ ВЪПРОСА КЪМ Г-ЖА К. НИНОВА

Не мога да не изразя мнение в моята позиция изложена по долу за интелекта и личностни качества, които играят съществена роля при партийното политическо лидерство. Разбира се важно е умението за ориентация в бързо променящата се политическа обстановка, умението бързо и вярно да се оценяват събитията и вземат необходимите решения не под силата на емоциите, или комерсиални интереси, а под влияние предимно на разума и логиката.

Е да! Добре казано, това е необходимия, добър вариант за един лидер в БСП.
Как му се иска на обикновения човек и социалист, дори и на мен да види в лицето политическите си водачи умни, зрели, отгледани в социалистическото семейство, теоретически и организационно високо подготвени хора, верни на идеала ни ?!

Е да!
И това е добре казано, но за съжаление разминаването е факт и лошото е, че нещата се задълбочават доста ускорено. Несправедливо ще бъде, ако се пренебрегне действителността в България и отражението върху всички ни, на "Неолибералните адриатически ценности", голямата беднотия на нашите възрастни социалисти. А Беднотията е майка на много пороци и деградира човешките ценности. Живота на българите се усложнява и става още по непредвидим. Ето тук вече започвам да задавам въпроси :



1. Защо БСП затъва в дребни политически мошеничества, комични тъпотии и партията се превърна във фабрика за некадърно смешен пиар и движение на празни обороти.
Всъщност, тя с друго не се занимава, а вниманието и е насочено към вътрешно политически проблеми и недоразумения. А кога ще обърнете внимание на бедните българи? Като наблюдавам какво гласувате в Парламента, не добивам мнение , че мислите за бедните , а по скоро за партийните олигарси.

2. До кога на Позитано ще се чувства сериозен дефицит на кадри /въпреки голямото количество администратори/, които въобще разбират актуалните темите и проблеми и биха могли да формулират адекватно становище и решения за отстраняването им?
Тук няма как да не спомена г-н Кирил Добрев, който според монтански социалисти е всичко друго, но и не организатор и социалист по убеждение, по скоро ликвидатор на непокорни социалистически организации и сигурно добър организатор на неговите си дейности.

3. Г-жо Нинова, до кога ще се играете на вътрешнопартийна демократичност и с това ще създавате остри раздори и съмнения за скрити договорки. Не считате ли ,че нарушавате принципите на колективното ръководство?

/ВИДЕО/Кирил Добрев и Нинова ликвидират партията! Монтана и Казанлък на бунт!

Явно политически действия в БСП се решават в тесен кръг – от Вас г-жо Нинова и няколко души ваши верни приятели.

Всъщност БСП никога не е имала ясни становища по важните въпроси и на НАТО и за ЕС. И ако допълня отношението и към Русия , то друго е излишно да се пише и казва, защото това доказва, че Партийното ръководство се е усъвършенствало в снишаването, и вземане на решения съгласувани с нечии интереси.

С други думи партията е затънала в организационен хаос и пълна стратегическа слепота. Има много образовани хора в БСП, но има и много Олигарси забогатели за една нощ и българските граждани, заради тези хора не желаят БСП! И големия проблем е , че важните решения за партията се вземат от същите тези олигарси. А зависимостта на ръководството от тези хора е очевидно и непреодолимо. Затова и се чудим понякога БСП каква, и на кои Партия е?!




И ако днес някои се опитват да развиват теория , че днешното ръководство е в кондиция и е способно да излезе на битка с ГЕРБ, има поздрави от мен и от Кирчо Добрев.

Няма как да не изкажа възхищението си от М. Миков, които за моя изненада се оказа бунтар и поиска да спре кошмара, които назрява в БСП т.с поиска навреме конгрес за смяна на ръководството. Каквото и да се опитват управляващите от БСП , каквито и "мерки "да взема г-н Добрев няма да може да укроти нещата , та и от Габрово и съседните села да пишат на ден по два пъти/ Г-н Добрев е на трето място отзад напред по получени гласове в Габрово на парламентарните избори/. Май и г-н Миков ви изчака и той г-н Добрев две години , за да ви заменят. На там отиват нещата. Колкото и да цвилят някой зависими от Добрев, истината си е истина - Това ръководство не може да бъде актуално за една истинска Социалистическа Партия.

Точка !

Областен Съвет на БСП Монтана е за мъдро и своевременно решаване на проблема в ръководството на Партията, които може да се превърне в мнного сериозна криза пред бъдещите избори.

Според мен "прогонените" лидери не трябва да се държат като ощипани девици , а сега е момента да се се включат към идеята на М.Миков и с активни срещи и мероприятия да предотвратят задълбочаването на кризата в БСП. Те много добре знаят как.

facebook: Илия Миладинов

Коментари

  1. Не знам дали Г-жа Нинова ще Ви отговори, но аз ще дам своите отговори на въпросите Ви. Едно е същността на партийната борба и от там се определя оръжието. Как да се отнасяш към противника си като неговата същност е милиционерска. Трудно е да овладееш неговия изказ и средствата за противопоставяне. Направо казано, към идиота трябва да се отнасяш идиотски. И на мене не ми харесва начина на действие в Парламента, но нали все пак сме демокрация. В Партията има различни мнения и всеки иска своето, и в много случаи това противоречи на логиката. Някак си не разбирам понятието конструктивна опозиция. Щом си в опозиция трябва да действащ с опозиционни мерки, примерно често излизане от заседания. Там е ролята на парламентарния секретар, да следи дневния ред, присъствието и да сигнал за напускане на заседания. Не ми е известно дали се излъчи зам. председател на Парламента, но ако няма се губи информация за дневния ред на заседанията. И сега за най-важното. Време е да се разбере, че ГЕРБ е професионална Партия. Тя имаше цялата информация на МВР. Разполагаше със знанията и възможностите на института по психология към МВР, и много добре се ориентира в пулса на обществото. Деветте години власт на ГЕРБ и докараха и икономическата власт, и то пак чрез уж секретната информация от МВР. Анализ на това статукво никъде не е направен. От този анализ ще дойдат и начините на борба. И една основна грешка. При участие в електронните медии обикновено изказванията и отговора на въпросите е преди участието на представителите на властта. Така се губи информация и се дава съществен коз при техните действия. Надявам се, че успях да Ви отговоря.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

ФЕЙСБУК