БСП трябва да посочи бъдещия си министър председател дори и кабинета си!


Последните проучвания сочат че рейтинга на кабинета е паднал. Немотията по малките градчета и села нараства всеки ден. 650 села няма жив човек или куче. Заложните къщи никнат като гъби. Хората залагат последното злато и сребро. Кабинета показва, че не е в състояние да увеличи благосъстоянието на народа. БСП трябва на пленум да вземе решение за предсрочни избори. Другото e празно говорене от трибуните с цел личния имидж. Все още социологическите изследвания показват, че герб са първа политическа сила. Нужно е БСП да бъде по-прагматична. Дори да обяви своя кандидат за министър председател. Българите търсят утеха в алкохола. Дори сме изпреварили руснаците по годишна употреба на алкохол. БСП трябва да вкара в Народното събрание решение да се гласува падането на санкциите против Руската федерация.

Трябва да се възстанови стокообмена между България и Русия. 

Разбира че и в Русия не всичко върви по мед и масло. Путин губи губернатарските избори в 3 области.  БСП трябва да представи визия за България пред обществото, пред по широк кръг от хора. Нужни са коренни промени в образованието, здравеопазването, културата, селското стопанство. Необходимо е да се възстанови индустрията като отрасъл в България. Затова БСП трябва на пленум да вземе решение за оставката на кабинета борисов-3. Всички други искания за алабализъм и празни приказки без стойност. Трябва да се организират протести против беднотията, корупцията. Неравенството в обществото все повече се засилва, изостря. Средната класа постоянно умира, увеличава се броят на бедните, стават все повече и повече. Няма работническа класа, няма селска маса. Родихме се в НРБ. А какво ще стане след 20 години не се знае. 
БСП трябва да посочи бъдещия си министър председател дори и кабинета си. 

Народа да повярва че това са неговите избраници. Само така БСП може да увлече след себе си народната маса и да е първа политическа сила.

автор: Марио Трайков

Коментари

ФЕЙСБУК